سه شنبه شب (5/9/92) ، حسن روحانی در برنامه ی زنده ی تلویزیونی که قرار بود به گزارش عملکرد 100 روزه ی دولت در زمینه های مختلف به خصوص حوزه ی اقتصاد بپردازد ؛ به اشتغالزایی در دولت نهم و دهم نیز اشاره داشت.
وی با نقد عملکرد دولت قبل در زمینه ی اشتغالزایی با کنایه گفت : "در سالهای اخیر، شغل زیاد درست کردیم، منتها برای چینیها و کره جنوبی مرتب شغل اضافه کردیم !"
از این رو تصمیم گرفتیم جواب صحیحی برای این سوال پیدا کنیم ؛ " واقعا کدام دولت برای خارجی ها شغل ایجاد کرده"؟
همانطور که می دانید یکی از مفاد توافقنامه ی اخیر ژنو "لغو تحریم های صنعت خودرو سازی علیه ملّت ایران" بود . ظاهرا این لغو تحریم برای کاهش فشارها بر ملّت ایران بود ، امّا عجله نکنید ، همه چیز به آن سادگی که در ابتدا به نظر می رسند نیست !
برای رسیدن به درک بهتری از دلیل لغو این تحریم بد نیست بخشی از صحبت های "ناتالی گوله" یکی از نمایندگان سنای فرانسه بعد از امضای توافق نامه را با هم بخوانیم :
" توافقنامه ژنو برای فرانسه نعمت است؛ زیرا در هیچ کشوری به اندازه ایران ماشینهای «پژو» و «رنو» در تردد نیست . . . این توافق یک معجزه است؛ مانند اینکه گنج یا سرزمینی بکر را کشف کنیم و کارگران فرانسوی نیز از بیکاری نجات پیدا میکنند.در حقوق بینالملل قواعد دوگانه تازگی ندارد. بدین معنا که با ایران بسیار سخت گیرانه رفتار میکنند اما به اسرائیل که سرزمینهای فلسطینی را علیرغم همه قطعنامههای صادر شده اشغال میکند، کاری ندارند. نسبت به عربستان هیچ سخت گیری وجود ندارد، چون از ما یک میلیارد و 300میلیون یورو سلاح خریداری میکند. سیاست بینالملل پر از دو روئی است."
این صحبت ها زمانی باورپذیرتر می شود که مروری هم بر مطلب چند سال قبل نشریه ی فرانسوی "مدیا لیبر" داشته باشیم :
"خبرهای بد برای شرکت پژو پشت هم ردیف میشوند. شرایط بد باعث شده تا این شرکت 2500 پست شغلی را در آزمایشگاهها و 8000 مورد را در کارخانههای مختلف خود ملغی اعلام کند. اینها همه به دلیل همسویی فرانسه با سیاستهای ضدایرانی ایالات متحده است. شرکت پژو هر ساله در حدود 700 هزار اتومبیل را در بخش صادرات به فروش میرساند. از این میزان تعداد 458 هزار خودرو در سال 2011 در ایران فروخته شده است. صادرات این شرکت تنها در شش ماه اول سال 2012 تعداد 200 هزار خودرو کاهش داشته و چشم پوشی شرکت پژو از بازار پرسود ایران صرفا به دلیل همسویی با سیاستهای نومحافظه کاران آمریکایی در واشنگتن بوده است؛ باز هم نومحافظه کاران آمریکایی !"
این نشریه همچنین می افزاید : "پژو که در سال 2010 سود فراوانی برد و در سال 2011 در حدود 200 میلیون یورو را میان سهامداران خود توزیع کرد، امروز به دلیل افول بازار اروپا، به ویژه اسپانیا و ایتالیا، با وضعیت خطرناکی مواجه شده است. این شرکت در ماه فوریه تصمیم گرفت از ماه مارس به بعد ارسال محمولههای خود به مقصد ایران را به حال تعلیق درآورد. این تصمیم خطرناک میتواند منجر به از میان رفتن 8000 پست شغلی در این شرکت صنعتی بزرگ شود."
قضاوت بر عهده ی شما .
مشاهده شد که دولت تدبیر و امید در 100 روز ابتدایی فعّالیت هایش موفق به انجام کار های بزرگی شد که واقعا بی انصافی است که بی توجّه از کنار آن عبور کنیم ؛ برای یک بار هم که شده آن ها را(فعلا در سه حوزه ی فرهنگ،اقتصاد و مسائل داخلی) مرور می کنیم :
فرهنگی :
1- لغو نمایشگاه های مطبوعات و رسانه های دیجیتال و شاید طرّاحی برنامه ای برای لغو نمایشگاه های آینده از جمله نمایشگاه کتاب
2- اقدام بی نظیر وزیر ارشاد در شکستن قبح تک خوانی بانوان
3- ازسرگیری فعّالیت جریانات ضدّدینی در مطبوعات
4- عادی سازی قانون گریزی با عضویت رسمی آقای وزیر در سایت های فیلتر شده و غیرقانونی
5- باز گرداندن آثار باستانی ربوده شده به ایران ؛ هرچند تقلّبی
6- بازگرداندن فرهنگ اشرافی گری با باز کردن درب کاخ سعدآباد
7- لغو دو جشنواره ی جهانی "ضدّصهیونیسم" در تهران
8- یکی از تأثیر گذارترین اقدامات فرهنگی دولت تدبیر و امید طی این 100 روز تغییر نام "سفرهای استانی" به "سفرهای پویش و پایش" بود ؛ هرچند که اصلا آن را اجرا نکرد
اقتصادی :
1- برنامه ریزی برای قطع یارانه ها حدّاقل برای سه دهک
2- آزاد کردن واردات کالاهای اولویّت دهم ؛ از تاب و الّاکلنگ تا اسب و قاطر !
3- افزایش قیمت مواد غذایی از شیر و سایر لبنیات تا مرغ و تخم مرغ
4- جلوگیری از کاهش نرخ ارز به دلایلی خاص
داخلی :
1- توقف طرح مسکن مهر
2- توقف طرح سفرهای استانی
3- جا به جایی های فوق اتوبوسی (گفته می شود دولت تدبیر و امید توانسته در این زمینه رکورد جدیدی از خود به جای گذارد و هنوز هم برای بهبود این رکورد زمان زیادی دارد)
4- لغو کیلویی مصوّبه های دولت پیشین از جمله مهرآفرین و مجبور به الغای حکم لغو !
5- رساندن سطح امنیّت ملّی به جایی که معاون وزیر در یکی از میدان های اصلی شهر تهران ترور می شود
عید سعید غدیر را به همه بشریت در انتظار ” انسان کامل” و خاصه دانایان، اندیشه ورزان و دانشگاهیان جهان و بالاخص به صاحب غدیر و قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان (عج) صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم.
به گزارش نکات پرس متن کامل پیام محمود احمدی نژادبه مناسبت عید غدیرخم به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه وانصر وجعلنا من خیرانصاره واعوانه والمستشهدین بین یدیه
عید سعید غدیر عظیم ترین عید زمین وآسمان است، واقعه غدیر حادثه تاریخی صرف نیست که در کنار دیگر وقایع دیده شود، بلکه رویدادی با ابعاد جامع و وسیع است که با تکامل عالم هستی پیوندی عمیق و تا اعماق جهان امتداد دارد.
غدیر یک تفکر پویا و رمزماندگاری و جاودانگی خط نورانی رسالت است. غدیر نقطه اتصال نبوت و امامت، چشمه جوشانی است که اقیانوسهای معرفت و فرهنگ از آن گستره میجویند و ژرفا میپویند.
غدیر انفطار نور است و آفتابش بر بام طور هستی، روشنی بخش روان است و گرمی بخش جان.
غدیر نمایش نگین انگشتر نبوت بود که برق وجودش همایش "تمام آدمیت” و "کمال انسانیت” را فریاد کرد و با انتصاب” حضرت انسان” ، دین، "ردای اکمال” و نعمت، "قبای اتمام” به قامت گرفت و استوار شد.
غدیر با معرفی "انسان کامل” بر این حقیقت پای فشرد که ماجرای یک سرزمین ، یک قوم و یک زمان مطرح نبوده و نیست. همه جا، همه کس و همه وقت، مظهر غدیرند. و غدیر هر وقت را در هر جا که ” حُسنِ خَلق” در جلوه خدایی آدمیان رخسار می نماید، عید می داند.
غدیر فرصت هماره شنیدن آوای عرشیان است که: حمد خدا را که "احسن الخالقین” است.
عید سعید غدیر را به همه بشریت در انتظار ” انسان کامل” و خاصه دانایان، اندیشه ورزان و دانشگاهیان جهان و بالاخص به صاحب غدیر و قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان (عج) صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم.
تذکّر : این شعر ، یه طنز ساده است ؛ خواهشا برداشت سیاسی نکنید !!! دوستان میگن شخصیت این شعر خیلی شبیه به یکی دو تا از شخصیت های سیاسیه ! برای اینکه ثابت کنم اینطور نیست یه سوال می پرسم : در شعر زیر بیتی داریم به این صورت "وقتی آمد دو کیسه ی خالی داشت" یکم فکر کنید . . . اون شخصیت مورد نظر شما واقعا وقتی آمد دو کیسه ی خالی داشت ؟! نه ! اتّفاقا با بنز هم اومد تا نشون بده کیسش پرِ پره !!! پس خواهشا دیگه از این فکر های بد بد نکنید !
انگشتریِ سفید در دستش بود یک کیسه پر از کلید در دستش بود
یک جعبه پر از سکّه و ارزی را که دیروز خودش خرید در دستش بود
هر چند ز تدبیر دو دستش خالی صد بارقه از امید در دستش بود
از پیری و از ترس تنش می لرزید چون بید ! مگر که بید در دستش بود؟!
آمد به سر خزانه ی خلق نشست
پشت سر خود تمام درها را بست
گفتند برای فتح باب آمده است بر قفل خراب ، عیب یاب آمده است
از بچّگی اش کلیدسازی کرده اصلا یه کلید ساز ناب آمده است
تفریط بلد نیست و إیضا افراط این مرد که معتدل مآب آمده است
بد نیست بدانید که "هِن هِن " می کرد انگار که تند و با شتاب آمده است
سرهنگ نبوده ؛ قفل سازی کرده
با فهم و شعور خلق بازی کرده
با تک تکِ آن کلیدها تستش کرد آن قفل عظیم جثّه را تستش کرد
هرچند نگفت اهل پنهان کاریست دور از نظر من و شما تستش کرد
تجریش؟نه! مولوی؟نه! هان پاستور بود! بر خاطرم آمد که کجا تستش کرد
آن روز فقط سکوت می خورد به گوش بی حاشیه و سر و صدا تستش کرد
آخر به کلید قفل را باز نمود
با دیدن سکّه عشق آغاز نمود
اموال من و تو را که برداشت و رفت صد راه نرفته توی سر داشت و رفت
وقتی آمد دو کیسه ی خالی داشت چون رفت رو تا کیسه ی زر داشت و رفت
آنقدر که بار سکّه بر دوش کشید آخر به خدا درد کمر داشت و رفت
یک سرقت اینچنین جگر می خواهد اقرار کنیم . . . او جگر داشت و رفت
دیدی که چگونه خاک بر سر شده ایم؟
البتّه بلانسبتتان ؛ خر شده ایم ؟!